كبد وكلاوى بالصوص مع الارز الابيض


المقادير

1* كيلو كبدة ضانى .
* عدد 3 كلاوى.
* عدد 2 قلب .
* 2فلفل اخضر رومى او حامى.
* رأس ثوم مفصصة ومفرومة.
* ملح – فلفل – كمون.
* ربع كوب زيت.

الطريقة

- يقطع الكبد والكلاوي والقلوب إلي شرائح رفيعة او مكعبات

- ثم تغسل بالماء وتصفي في مصفاة كل واحد لوحدة

- ثم يسخن الزيت وتقلب شرائح القلوب والكلاوي كويس لحد ما ينزلوا مايتهم ويشربوها

- وبعدين تضاف شرائح الكبدة إلي القلوب والكلاوي وتقلب جيدا ثم يضاف الثوم و الملح و الفلفل و

الكمون والفلفل الأخضرثم يقلب كله مع بعض ويترك علي نار هادئة لحد ما يستووا مع اضافة القليل

من الماء كلما احتاجوا ويقدم مع طبق من الارز الابيض

ملحوظة :


إذا كنتى تحبينها بالصوص يبقى قبل ما تطفى النار وبعد ما تستوى تتركي فيها شوية صوص

وإذا كنتي ماتحبينها بصوص يبقى بعد ما تستوى والماء ينشف تقلبيها فى السمنة اللى معاها

فى القدر .