الكبدة بالردة

المقادير


كيلو كبدة شرائح +رأس توم مفرومةناعم جدا - ملح -فلفل - نصف ملعقة صغيرة كمون - 2 ملعقة

كبيرة كزبرة ناعمة -2 كوبردة ناعمة + نص كوب دقيق - ( تخلطيهم مع بعض )+زيت للقلى


الطريقة


تبلى الكبدة و ضعى عليها و الملح و الفلفل و التوم و الكزبرة و الكمون و قلبيهم جيداً وحطيها فى

الثلاجة تقريبا ساعتين علشان تشرب من كل التتبيلة كويس طلعيها من الثلاجةو سخنى الزيت

،نضع شريحة شريحة فى خليط الردة بالدقيق و اضغطى عليها بيدك جيداً من الناحيتين ،و ضعيها

فى الزيت لحد ما تحمر من الناحيتين بس خلى بالك الكبدة اساسا بتستوى بسرعة يعنى ما

تتركينها على النار دى يادوب بتاخد ثوانى،طلعيها من المقلاية وبالهنا و الشفا

ملحوظة لو تحبين الكبدة مشوية :تعملى كل اللى عملناة عادى لحدمت تخرجيها من الثلاجة و

بعدين تشويها